nieuws

Gezonde broodvariant

Horeca

De meergranenbol van Vandemoortele werd onlangs toegevoegd aan het Banquet d’Or , een assortiment gezonde (meergranen)broodjes. Door de mix van granen en bloem, vitamines en mineralen, komt de meergranenbol (140 gram) tegemoet aan de vraag naar gezonde en evenwichtige voeding in de horeca. De meergranenbol is ideaal om te beleggen en is ook geschikt als […]

De meergranenbol van Vandemoortele werd onlangs toegevoegd aan het Banquet d’Or , een assortiment gezonde (meergranen)broodjes. Door de mix van granen en bloem, vitamines en mineralen, komt de meergranenbol (140 gram) tegemoet aan de vraag naar gezonde en evenwichtige voeding in de horeca. De meergranenbol is ideaal om te beleggen en is ook geschikt als maaltijdbegeleider.

De meergranenbol van Vandemoortele werd onlangs toegevoegd aan het Banquet d’Or , een assortiment gezonde (meergranen)broodjes. Door de mix van granen en bloem, vitamines en mineralen, komt de meergranenbol (140 gram) tegemoet aan de vraag naar gezonde en evenwichtige voeding in de horeca. De meergranenbol is ideaal om te beleggen en is ook geschikt als maaltijdbegeleider.

Met een ontdooitijd van 10 tot 15 minuten is dit diepgevroren product in 8 tot 10 minuten krokant af te bakken (220 graden Celsius). De meergranenbol is verkrijgbaar in een doos met een inhoud van 36 stuks (5,04 kilo).

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Met een ontdooitijd van 10 tot 15 minuten is dit diepgevroren product in 8 tot 10 minuten krokant af te bakken (220 graden Celsius). De meergranenbol is verkrijgbaar in een doos met een inhoud van 36 stuks (5,04 kilo).

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel