nieuws

Grootste rave-festijn van Nederland in Gelredome

Horeca

Evenementenorganisatie Q-dance wil op 22 november in Gelredome in Arnhem het grootste indoor rave-festijn van Nederland organiseren. Q-dance verwacht 25.000 dansliefhebbers op Qlimax, zoals het dansfeest is genoemd. Qlimax is volgens de organisatie het vervolg op het vrijwel vlekkeloos verlopen optreden van DJ Tiësto in Gelredome in mei van dit jaar.

De ervaringen die toen zijn opgedaan, worden gebruikt om Qlimax te organiseren. Zo verricht Gelredome enkele bouwkundige aanpassingen en bouwt de organisatie de geluidsinstallatie om. Dat moet de geluidsoverlast voor de omwonenden tot een minimum terugbrengen, aldus de directie van Gelredome.

De gemeente Arnhem heeft nog geen vergunning voor het rave-evenement gegeven, maar desondanks is zaterdag de kaartverkoop voor Qlimax gestart. Q-dance wil Gelredome in de toekomst geregeld voor megafeesten inzetten, aldus de organisatie.

De ervaringen die toen zijn opgedaan, worden gebruikt om Qlimax te organiseren. Zo verricht Gelredome enkele bouwkundige aanpassingen en bouwt de organisatie de geluidsinstallatie om. Dat moet de geluidsoverlast voor de omwonenden tot een minimum terugbrengen, aldus de directie van Gelredome.

De gemeente Arnhem heeft nog geen vergunning voor het rave-evenement gegeven, maar desondanks is zaterdag de kaartverkoop voor Qlimax gestart. Q-dance wil Gelredome in de toekomst geregeld voor megafeesten inzetten, aldus de organisatie.

Reageer op dit artikel