nieuws

Ruime keuze bedrijfskleding

Horeca

De nieuwste collectie bedrijfsmode en corporate fashion van Simon Jersey zijn te bestellen via de catalogus, die onlangs is uitgebracht. Deze catalogus biedt een ruime keuze bedrijfskleding aan, waarmee een horecaonderneming van front office tot restaurant en van kamermeisje tot keuken aan te kleden is. Maar er is ook een enkel kledingstuk te bestellen. De […]

De nieuwste collectie bedrijfsmode en corporate fashion van Simon Jersey zijn te bestellen via de catalogus, die onlangs is uitgebracht. Deze catalogus biedt een ruime keuze bedrijfskleding aan, waarmee een horecaonderneming van front office tot restaurant en van kamermeisje tot keuken aan te kleden is. Maar er is ook een enkel kledingstuk te bestellen. De kleding is uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd kort is.

De nieuwste collectie bedrijfsmode en corporate fashion van Simon Jersey zijn te bestellen via de catalogus, die onlangs is uitgebracht. Deze catalogus biedt een ruime keuze bedrijfskleding aan, waarmee een horecaonderneming van front office tot restaurant en van kamermeisje tot keuken aan te kleden is. Maar er is ook een enkel kledingstuk te bestellen. De kleding is uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd kort is.

‘Wij garanderen de beste kwaliteit, een comfortabele pasvorm en duurzaamheid van de bedrijfskleding. Met de vrijblijvende zichtzending service is zonder enige verplichting de bestelling te beoordelen’, aldus de leverancier. De gratis catalogus is te bestellen via onderstaand nummer.

Informatie: Simon Jersey Nederland, tel. (020) 465 66 10 of info@simonjersey.nl.

‘Wij garanderen de beste kwaliteit, een comfortabele pasvorm en duurzaamheid van de bedrijfskleding. Met de vrijblijvende zichtzending service is zonder enige verplichting de bestelling te beoordelen’, aldus de leverancier. De gratis catalogus is te bestellen via onderstaand nummer.

Informatie: Simon Jersey Nederland, tel. (020) 465 66 10 of info@simonjersey.nl.

Reageer op dit artikel