nieuws

Snel gepoleerd bestek

Horeca

Deze maand komt Hakvoort Horeca met een nieuwe bestekpoleermachine op de horecamarkt. . ‘Deze machine verwerkt het bestek direct vanuit de vaatwasser tot een glanzend gebruiksklaar eindresultaat. De machine droogt en poleert het bestek in een handomdraai. Dit gebeurt met speciaal granulaat, een volledig natuurproduct’, meldt de leverancier. Aan het eind van het poleerproces steriliseert […]

Deze maand komt Hakvoort Horeca met een nieuwe bestekpoleermachine op de horecamarkt. . ‘Deze machine verwerkt het bestek direct vanuit de vaatwasser tot een glanzend gebruiksklaar eindresultaat. De machine droogt en poleert het bestek in een handomdraai. Dit gebeurt met speciaal granulaat, een volledig natuurproduct’, meldt de leverancier. Aan het eind van het poleerproces steriliseert een UV-lamp het bestek volgens de hiervoor geldende hygiëne richtlijn. Met een capaciteit van zo’n 6000 stuks per uur, komt dit overeen met 10 uur handmatig poleren.

Deze maand komt Hakvoort Horeca met een nieuwe bestekpoleermachine op de horecamarkt. . ‘Deze machine verwerkt het bestek direct vanuit de vaatwasser tot een glanzend gebruiksklaar eindresultaat. De machine droogt en poleert het bestek in een handomdraai. Dit gebeurt met speciaal granulaat, een volledig natuurproduct’, meldt de leverancier. Aan het eind van het poleerproces steriliseert een UV-lamp het bestek volgens de hiervoor geldende hygiëne richtlijn. Met een capaciteit van zo’n 6000 stuks per uur, komt dit overeen met 10 uur handmatig poleren.

Dit levert een aanzienlijke besparing op de arbeidskosten. Tijdens de Horeca Relatiedagen in Hardenberg zal Hakvoort Horeca de bestekpoleermachine uitgebreid demonstreren.

Informatie: Hakvoort Horeca, Emmeloord, tel. (0527) 63 56 35.

Dit levert een aanzienlijke besparing op de arbeidskosten. Tijdens de Horeca Relatiedagen in Hardenberg zal Hakvoort Horeca de bestekpoleermachine uitgebreid demonstreren.

Informatie: Hakvoort Horeca, Emmeloord, tel. (0527) 63 56 35.

Reageer op dit artikel