nieuws

Speculaas bavarois

Horeca

Vandemoortele breidde haar La Pâtisserie du Chef assortiment uit met speculaas bavarois, een nieuw najaarsproduct. De basis bestaat uit een krokante bodem van chocolade met pralinésmaak. De mousse is geflankeerd door een amandel- en lepelbiscuit. De decoratie met speculaasstukjes zorgen voor een fraaie afwerking. De bavarois is eenvoudig te portioneren, direct te serveren in het […]

Vandemoortele breidde haar La Pâtisserie du Chef assortiment uit met speculaas bavarois, een nieuw najaarsproduct. De basis bestaat uit een krokante bodem van chocolade met pralinésmaak. De mousse is geflankeerd door een amandel- en lepelbiscuit. De decoratie met speculaasstukjes zorgen voor een fraaie afwerking. De bavarois is eenvoudig te portioneren, direct te serveren in het restaurant en zeer geschikt voor een gebak- en dessertbuffet.

Vandemoortele breidde haar La Pâtisserie du Chef assortiment uit met speculaas bavarois, een nieuw najaarsproduct. De basis bestaat uit een krokante bodem van chocolade met pralinésmaak. De mousse is geflankeerd door een amandel- en lepelbiscuit. De decoratie met speculaasstukjes zorgen voor een fraaie afwerking. De bavarois is eenvoudig te portioneren, direct te serveren in het restaurant en zeer geschikt voor een gebak- en dessertbuffet.

De diepgevroren bavarois is verkrijgbaar in een doos waarin 6 x 700 gram. ‘Le Patisserie du Chef biedt de kok tijdwinst, kwaliteit en een flinke marge. Met eigen creativiteit is het assortiment uit te breiden zonder extra werk’, aldus de leverancier.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

De diepgevroren bavarois is verkrijgbaar in een doos waarin 6 x 700 gram. ‘Le Patisserie du Chef biedt de kok tijdwinst, kwaliteit en een flinke marge. Met eigen creativiteit is het assortiment uit te breiden zonder extra werk’, aldus de leverancier.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel