nieuws

SVH start pilot voor eerste i-studie leermeester

Horeca

Met ingang van oktober begint SVH met de i-studie Leermeester. Om te zorgen dat deze nieuwe online training goed is afgestemd op de doelgroep organiseert SVH tegen gereduceerd tarief een pilot.

De i-studie SVH Leermeester is een flexibele studiemethode waarbij het lesmateriaal via internet wordt aangeboden. Via een digitale leeromgeving kunnen cursisten de theorie oefenen en opdrachten maken. Tijdens deze zelfstudie kan de cursist in contact treden met een deskundig begeleider. De online training wordt afgesloten met een tweedaagse praktijkopleidng.

Een belangrijk voordeel van leren via internet is dat de studieroute en het studietempo door de cursist zelf kan worden vastgesteld. De komende maanden komen er naast de i-studie SVH Leermeester verschillende managementtrainingen beschikbaar die ook onderdeel van de pilot worden.

De pilot i-studie Leermeester is voor iedereen die zijn leermeestervaardigheden wil vergroten en tegen een sterk gereduceerd tarief wil deelnemen aan de eerste SVH internetstudie. De reductie wordt gegeven omdat SVH tijdens de training een aantal maal via de mail de cursisten zal verzoeken vragen te beantwoorden.

De i-studie SVH Leermeester is een flexibele studiemethode waarbij het lesmateriaal via internet wordt aangeboden. Via een digitale leeromgeving kunnen cursisten de theorie oefenen en opdrachten maken. Tijdens deze zelfstudie kan de cursist in contact treden met een deskundig begeleider. De online training wordt afgesloten met een tweedaagse praktijkopleidng.

Een belangrijk voordeel van leren via internet is dat de studieroute en het studietempo door de cursist zelf kan worden vastgesteld. De komende maanden komen er naast de i-studie SVH Leermeester verschillende managementtrainingen beschikbaar die ook onderdeel van de pilot worden.

De pilot i-studie Leermeester is voor iedereen die zijn leermeestervaardigheden wil vergroten en tegen een sterk gereduceerd tarief wil deelnemen aan de eerste SVH internetstudie. De reductie wordt gegeven omdat SVH tijdens de training een aantal maal via de mail de cursisten zal verzoeken vragen te beantwoorden.

Reageer op dit artikel