nieuws

’t Voorhuys profiteert maximaal van jubileumjaar

Horeca

Hotel Restaurant Grandcafé Horecabedrijf ’t Voorhuys in Emmeloord brengt in december een boek uit vanwege het vijftigjarig bestaan van het horecabedrijf. Onalledaags hierbij is dat het bedrijf rondom het boek een jaar lang een jubileumactie houdt en daarmee publiciteit én extra omzet scoort.

De jubileumactie van ’t Voorhuys startte in februari met drie- of viergangen jubileummenu’s. De campagne loopt door tot december. Elke maand wisselt het jubileummenu in het restaurant, waarbij telkens een stukje historie van het horecabedrijf is verwerkt in de gerechten. Horecaondernemer Erik Helledoorn gaat vervolgens de jubileummenu’s bundelen tot een boek. Gasten die ten minste vier maal een jubileummenu hebben genuttigd in het jubileumjaar, ontvangen het boek gratis tijdens een feestavond.

‘We wilden met het jubileum iets bijzonders doen, iets presenteren aan de bevolking’, meldt Hellendoorn. ‘We hebben gekozen voor een jubileumboek. Daarin hebben we de woelige geschiedenis van ’t Voorhuys vastgelegd.’ ’t Voorhuys ziet op 23 december Abraham.

Op zoek naar de meest recente kook- en horecaboeken? Ga dan naar onze speciale boekenpagina.

De jubileumactie van ’t Voorhuys startte in februari met drie- of viergangen jubileummenu’s. De campagne loopt door tot december. Elke maand wisselt het jubileummenu in het restaurant, waarbij telkens een stukje historie van het horecabedrijf is verwerkt in de gerechten. Horecaondernemer Erik Helledoorn gaat vervolgens de jubileummenu’s bundelen tot een boek. Gasten die ten minste vier maal een jubileummenu hebben genuttigd in het jubileumjaar, ontvangen het boek gratis tijdens een feestavond.

‘We wilden met het jubileum iets bijzonders doen, iets presenteren aan de bevolking’, meldt Hellendoorn. ‘We hebben gekozen voor een jubileumboek. Daarin hebben we de woelige geschiedenis van ’t Voorhuys vastgelegd.’ ’t Voorhuys ziet op 23 december Abraham.

Op zoek naar de meest recente kook- en horecaboeken? Ga dan naar onze speciale boekenpagina.

Reageer op dit artikel