nieuws

Zacht pilsbier

Horeca

Door het succes van Polar beer in landen als Venezuela, Colombia, de ABC eilanden, maar ook de USA heeft Cervesa Polar Venezuela besloten deze biersoort ook op de Nederlandse horecamarkt te introduceren. ‘Met de opkomst van de Latijnse dans en muziek in Nederland is de vraag naar deze biersoort flink gestegen,’ meldt de bierproducent Door […]

Door het succes van Polar beer in landen als Venezuela, Colombia, de ABC eilanden, maar ook de USA heeft Cervesa Polar Venezuela besloten deze biersoort ook op de Nederlandse horecamarkt te introduceren. ‘Met de opkomst van de Latijnse dans en muziek in Nederland is de vraag naar deze biersoort flink gestegen,’ meldt de bierproducent

Door het succes van Polar beer in landen als Venezuela, Colombia, de ABC eilanden, maar ook de USA heeft Cervesa Polar Venezuela besloten deze biersoort ook op de Nederlandse horecamarkt te introduceren. ‘Met de opkomst van de Latijnse dans en muziek in Nederland is de vraag naar deze biersoort flink gestegen,’ meldt de bierproducent

Polar beer is een zacht pilsbier en bevat vijf procent alcohol. Verpakt in dozen met 24 flesje van 23,7 centiliter inhoud.

Informatie: Venta ofica/sales Polar Beer, IJmuiden, tel. (0255) 52 35 33 of 06 -10 525 961.

Polar beer is een zacht pilsbier en bevat vijf procent alcohol. Verpakt in dozen met 24 flesje van 23,7 centiliter inhoud.

Informatie: Venta ofica/sales Polar Beer, IJmuiden, tel. (0255) 52 35 33 of 06 -10 525 961.

Reageer op dit artikel