nieuws

Beluga Trophy verplaatst naar woensdag

Horeca

Het kaviaarspektakel om de Persian Beluga Trophy op Wine Professional is verplaatst naar woensdag. De grote hoeveelheid bezoekers zorgde er volgens beursmanager Carsten Klint voor dat allerlei activiteiten uitliepen. Daarom is de uitreiking voor de beste kaviaaramuse verschoven.

‘Ruim 1900 bezoekers hebben we op de eerste dag van Wine Professional mogen ontvangen’, jubelden Klint vanochtend. En dat is beduidend meer dan verwacht. Door de grote toestroom van geïnteresseerden kwamen diverse activiteiten zoals kook- en proefsessies in de knel. De Persian Beluga Trophy is daarom verschoven naar woensdag om omstreeks 15.00 uur, waarbij de deelnemer met de mooiste kaviaaramuse zich winnaar mag noemen.

‘Ruim 1900 bezoekers hebben we op de eerste dag van Wine Professional mogen ontvangen’, jubelden Klint vanochtend. En dat is beduidend meer dan verwacht. Door de grote toestroom van geïnteresseerden kwamen diverse activiteiten zoals kook- en proefsessies in de knel. De Persian Beluga Trophy is daarom verschoven naar woensdag om omstreeks 15.00 uur, waarbij de deelnemer met de mooiste kaviaaramuse zich winnaar mag noemen.

Reageer op dit artikel