nieuws

Engelen moest wennen aan bekendheid

Horeca

Negen maanden na het winnen van de Award kijk ik terug op een zeer drukke periode, mede ook omdat ik naar Limburg ben verhuisd. Na afloop van de verkiezing kwamen er heel veel leuke reacties. Van mijn werkgever Sodexho mocht ik samen met mijn team een uitstapje maken en hebben we De Efteling onveilig gemaakt. Grappig is dat ik me met regelmaat aan mensen wilde voorstellen en dat ik dan reacties kreeg als: ‘Oh, ik ken jou van de foto’s van de Award.

Zoals al is vermeld in Catering Magazine, ben ik in augustus begonnen bij het hoofdkantoor van DSM in Heerlen. In vergelijking met Sanoma Uitgevers in Hoofddorp een stuk kleiner en een totaal andere invulling van mijn baan. Tegenwoordig ben ik veel meer operationeel bezig, lekker koken en creatief bezig zijn.

Zoals al is vermeld in Catering Magazine, ben ik in augustus begonnen bij het hoofdkantoor van DSM in Heerlen. In vergelijking met Sanoma Uitgevers in Hoofddorp een stuk kleiner en een totaal andere invulling van mijn baan. Tegenwoordig ben ik veel meer operationeel bezig, lekker koken en creatief bezig zijn.

Reageer op dit artikel