nieuws

Horecava moet business zijn

Horeca

Een Horecava zonder het sluiten van deals is een mislukte Horecava. Voor Eijsink Afrekensystemen, met een enorme stand aanwezig in de Europahal, begon de beurs goed. Eijsink sloot maandagochtend een megacontract met Roompot Vakanties, de grootste aanbieder van vakantieaccommodaties in de provincie Zeeland. Eijsink levert Roompot nieuwe geavanceerde afrekensystemen.

Het tekenen van het contract werd bezegeld met champagne in de stand van Eijsink. Een mooier begin van het nieuwe jaar hadden Jan en René Eijsink zich niet kunnen wensen. ‘Je zag vorig jaar dat de ondernemer de hand op de knip hield. Minder investeringen, en dat merken we in onze handel direct. We hebben er vertrouwen in dat het in 2004 weer flink aantrekt.’

Het tekenen van het contract werd bezegeld met champagne in de stand van Eijsink. Een mooier begin van het nieuwe jaar hadden Jan en René Eijsink zich niet kunnen wensen. ‘Je zag vorig jaar dat de ondernemer de hand op de knip hield. Minder investeringen, en dat merken we in onze handel direct. We hebben er vertrouwen in dat het in 2004 weer flink aantrekt.’

Reageer op dit artikel