nieuws

Jack Heijkoop wint Lekkerste Snackmenu

Horeca

Met zijn creatie De Drie Musketiers heeft Jack Heijkoop van Gasterij Den Dis in Bladel de vakwedstrijd Het Lekkerste Snackmenu 2004 gewonnen. Het gerecht bestaat uit drie gefrituurde spiesjes met respectievelijk naar eigen recept gemarineerd kippenvlees, aardappelnacho´s met spek en door tempurabeslag gehaalde groenten. Dit alles wordt geserveerd met een drietal zelfgemaakte sausjes.

Hoewel enkele juryleden van mening waren dat het menu vanwege de lange voorbereidingstijd voor veel traditionele cafetariabedrijven moeilijk haalbaar lijkt, sleepte De Drie Musketiers toch verreweg de meeste punten in de wacht.

Op de tweede plaats eindigde Phia van der Lugt van snacksalon Het Middelpunt in Wezep met een visschotel. Derde werd Fred Stevense van Anytime De Roode Vos in Goor met Olanda Capione, dat alvast inspeelt op het komende E.K. voetbal. Aan de wedstrijd nam in totaal het recordaantal van 36 kandidaten deel.

Hoewel enkele juryleden van mening waren dat het menu vanwege de lange voorbereidingstijd voor veel traditionele cafetariabedrijven moeilijk haalbaar lijkt, sleepte De Drie Musketiers toch verreweg de meeste punten in de wacht.

Op de tweede plaats eindigde Phia van der Lugt van snacksalon Het Middelpunt in Wezep met een visschotel. Derde werd Fred Stevense van Anytime De Roode Vos in Goor met Olanda Capione, dat alvast inspeelt op het komende E.K. voetbal. Aan de wedstrijd nam in totaal het recordaantal van 36 kandidaten deel.

Reageer op dit artikel