De stap is geen noodsprong om de omzet te verhogen in deze recessietijd, verzekert Beljaarts. ‘Onze omzet is vorig jaar wel 10 procent minder geweest ten opzichte van 2002. Maar we hebben relatief lage vaste kosten. Bovendien is het zonde de keuken leeg te laten liggen.’
De gm gelooft in het succes van kookworkshops. ‘Eind van dit jaar hebben we twee nieuwe keukens bijgebouwd.’ Overigens is Landgoed Vliek niet het enige horecabedrijf dat de zakelijke markt benadert met kooklessen. Volgens Beljaarts is de historische omgeving van Landgoed Vliek echter een toegevoegde waarde.
De stap is geen noodsprong om de omzet te verhogen in deze recessietijd, verzekert Beljaarts. ‘Onze omzet is vorig jaar wel 10 procent minder geweest ten opzichte van 2002. Maar we hebben relatief lage vaste kosten. Bovendien is het zonde de keuken leeg te laten liggen.’
De gm gelooft in het succes van kookworkshops. ‘Eind van dit jaar hebben we twee nieuwe keukens bijgebouwd.’ Overigens is Landgoed Vliek niet het enige horecabedrijf dat de zakelijke markt benadert met kooklessen. Volgens Beljaarts is de historische omgeving van Landgoed Vliek echter een toegevoegde waarde.