nieuws

Leerling-kok Wolfslaar wint VEN Convenience Trofee

Horeca

Emiel Sgroot heeft op de eerste beursdag van de Horecava met zijn winst bij de Nationale Convenience Kookwedstrijden de VEN Convenience Trofee gewonnen. De leerling-kok van Landgoed Wolfslaar uit Breda bereidde in twee uur tijd zes koude en vier warme amuses als beste. ‘Sgroot won puur op smaak, daar waar anderen soms net iets te veel aan de aankleding dachten’, meldt jurylid Karl Trompert desgevraagd.

De 23-jarige Sgroot is aan zijn vijfde leerjaar op het Baronniecollega in Breda bezig en kookt daarnaast voor Land- en Koetshuis Wolfslaar, eveneens in Breda. Tweede werd Kevin Blaakenburg van Ons Kabinet in Vught. Roderick Schilmeyer van De Jonge Dikkert uit Amstelveen werd derde.

De 23-jarige Sgroot is aan zijn vijfde leerjaar op het Baronniecollega in Breda bezig en kookt daarnaast voor Land- en Koetshuis Wolfslaar, eveneens in Breda. Tweede werd Kevin Blaakenburg van Ons Kabinet in Vught. Roderick Schilmeyer van De Jonge Dikkert uit Amstelveen werd derde.

Reageer op dit artikel