nieuws

Ondernemers kunnen crisis wel aan, vindt Jort Kelder

Horeca

Ervaren horecaondernemers zijn niet bang van een crisisje meer of minder. Dat werd maandag duidelijk tijdens het Horecava-openingsdebat onder leiding van Quote-hoofdredacteur Jort Kelder. Ondernemers discussieerden over prikkelende stellingen zoals: een goede ondernemer is blij met zware tijden.

Die stelling was afkomstig van New York Pizzabaas Philippe Vorst. Volgens hem is een economische crisis hét moment om het marktaandeel uit te breiden. Volgens Paul Bringman (V&D/La Place) is crisis dé gelegenheid om de operatie lean en mean te maken. Leo van Eeghem, voorzitter van de sector restaurants van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en uitbater van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven zei dat in moeilijke tijden de ondernemer boven komt drijven: ‘Ik heb al drieëneenhalve crisis meegemaakt en laat de volgende maar komen.’

Die stelling was afkomstig van New York Pizzabaas Philippe Vorst. Volgens hem is een economische crisis hét moment om het marktaandeel uit te breiden. Volgens Paul Bringman (V&D/La Place) is crisis dé gelegenheid om de operatie lean en mean te maken. Leo van Eeghem, voorzitter van de sector restaurants van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en uitbater van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven zei dat in moeilijke tijden de ondernemer boven komt drijven: ‘Ik heb al drieëneenhalve crisis meegemaakt en laat de volgende maar komen.’

Reageer op dit artikel