nieuws

Restaurant De Swaen verwachtte verlies Michelinster

Horeca

In alle euforie rondom de sterrenregen begin deze week, waren er ook verliezers. Een van die verliezers is Restaurant De Swaen in Oisterwijk. Het restaurant verloor zijn enige Michelinster, al kwam het verlies niet geheel onverwacht.

Volgens eigenaar Michielsen is het een teleurstelling voor de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Alan Pearson, maar was het te verwachten. Het restaurant ondergaat tot eind januari een flinke verbouwing, zodat Michelin eerst de kat uit de boom wil kijken. Aldus Michielsen tegenover Omroep Brabant.

Michielsen streeft niet naar het direct terugwinnen van de Michelinster. ‘Ik wil gewoon een goedlopende zaak.’

Volgens eigenaar Michielsen is het een teleurstelling voor de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Alan Pearson, maar was het te verwachten. Het restaurant ondergaat tot eind januari een flinke verbouwing, zodat Michelin eerst de kat uit de boom wil kijken. Aldus Michielsen tegenover Omroep Brabant.

Michielsen streeft niet naar het direct terugwinnen van de Michelinster. ‘Ik wil gewoon een goedlopende zaak.’

Reageer op dit artikel