nieuws

Stadspartij wil grand café in stadhuis Rotterdam

Horeca

Het stadhuis van Rotterdam moet veel meer een plek worden waar Rotterdammers elkaar ontmoeten. Een grand café dat ook open is als het stadhuis dicht is, zou daarbij helpen, aldus Manuel Kneepkens van de Stadspartij die ook ruimtes voor fitness en meditatie wil realiseren.

Kneepkens wil weten hoe het college hier over denkt. Hij heeft nog een paar wensen neergelegd bij burgemeester en wethouders. Zo mist hij in het stadhuis een plek waar mensen eventjes rust kunnen zoeken.

Kneepkens: ‘Ik ben er van overtuigd dat een meditatiecentrum de ‘bezonnenheid’ van politici en ambtenaren bevordert en dus effectievere en kortere vergaderingen zal bewerkstelligen.’ Ook een fitnessruimte zou volgens de Stadspartij niet misstaan in het gemeentehuis.

Toen Kneepkens recent het nieuwe onderkomen van de griffie opende, constateerde hij dat maar weinig politici en ambtenaren soepel meebewogen op het rapnummer.

Kneepkens wil weten hoe het college hier over denkt. Hij heeft nog een paar wensen neergelegd bij burgemeester en wethouders. Zo mist hij in het stadhuis een plek waar mensen eventjes rust kunnen zoeken.

Kneepkens: ‘Ik ben er van overtuigd dat een meditatiecentrum de ‘bezonnenheid’ van politici en ambtenaren bevordert en dus effectievere en kortere vergaderingen zal bewerkstelligen.’ Ook een fitnessruimte zou volgens de Stadspartij niet misstaan in het gemeentehuis.

Toen Kneepkens recent het nieuwe onderkomen van de griffie opende, constateerde hij dat maar weinig politici en ambtenaren soepel meebewogen op het rapnummer.

Reageer op dit artikel