nieuws

SVH Meesterkok Albert Kooy trots op zelfbakkers

Horeca

SVH Meesterkok Albert Kooy komt graag in Snackbar Wip-in in Callantsoog. Zo is in Horeca Journal te lezen dat Kooy er graag even binnen wipt, om er na een strandwandeling te genieten van een de ambachtelijke specialiteit van het snackhuis.

Zelfgemaakte frites met zelfgemaakte saus. Kooy is er gek op. ‘Op de fritesbakkers die dat maken, moeten we trots zijn.’ Bij Wip-In genoot Kooy afgelopen zomer van de zelfbakker in de laagdrempelige horeca. ‘Ik was onder de indruk van de echte aardappel die ik proefde, omhuld met die krokante, zoetige laag die bij verse, gefrituurde frites hoort.’ Ook de zelfgemaakte saus viel bij de Meesterkok in de smaak. ‘Met vier scharreleidooiers, een eetlepel citroensap, een eetlepel pittige gladde mosterd, een heel klein teentje knoflook, zout, peper en arachideolie kan eten zo lekker zijn.’

Zelfgemaakte frites met zelfgemaakte saus. Kooy is er gek op. ‘Op de fritesbakkers die dat maken, moeten we trots zijn.’ Bij Wip-In genoot Kooy afgelopen zomer van de zelfbakker in de laagdrempelige horeca. ‘Ik was onder de indruk van de echte aardappel die ik proefde, omhuld met die krokante, zoetige laag die bij verse, gefrituurde frites hoort.’ Ook de zelfgemaakte saus viel bij de Meesterkok in de smaak. ‘Met vier scharreleidooiers, een eetlepel citroensap, een eetlepel pittige gladde mosterd, een heel klein teentje knoflook, zout, peper en arachideolie kan eten zo lekker zijn.’

Reageer op dit artikel