nieuws

Verteldiners in Openluchtmuseum

Horeca

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem organiseert vanaf vrijdag 16 januari tot eind april vijftien keer een zogenoemd verteldiner in de Kasteelboerderij op het museumterrein.

Deelnemers aan het diner krijgen een maaltijd van ouderwetse gerechten voorgeschoteld, terwijl ze kunnen luisteren naar verhalen over eetgewoontes van vroeger. Meesterverteller Fons Boer bespreekt bereidingen en gerechten die niet meer bestaan, zoals potersmoken en knokkepot. Ook zingt hij eet- en drinkliederen met piano- en accordeonmuziek. Deelnemen aan een verteldiner kost inclusief maaltijd 45 euro.

Deelnemers aan het diner krijgen een maaltijd van ouderwetse gerechten voorgeschoteld, terwijl ze kunnen luisteren naar verhalen over eetgewoontes van vroeger. Meesterverteller Fons Boer bespreekt bereidingen en gerechten die niet meer bestaan, zoals potersmoken en knokkepot. Ook zingt hij eet- en drinkliederen met piano- en accordeonmuziek. Deelnemen aan een verteldiner kost inclusief maaltijd 45 euro.

Reageer op dit artikel