nieuws

Euromast in Rotterdam krijgt luxe hotelsuites

Horeca

De Euromast in Rotterdam krijgt twee luxueuze hotelsuites. De kamers zijn volgens manager R. Piek bedoeld voor pasgetrouwde stelletjes of bezoekers die na een feestje willen blijven. Met de vertrekken op honderd meter hoogte is de Euromast het hoogste hotel van Nederland.

De uitkijktoren wordt nu grondig verbouwd en gaat 20 maart open voor publiek. De kamers worden volgens Piek een echt paradijsje, ontworpen door interieurarchitect Jan des Bouvrie en voorzien van designmeubelen, een groot huwelijksledikant en een bubbelbad. Een privé-butler bedient de gasten op hun wenken. Aan dat gerief hangt een prijskaartje van 350 tot 550 euro per nacht.

De uitkijktoren wordt nu grondig verbouwd en gaat 20 maart open voor publiek. De kamers worden volgens Piek een echt paradijsje, ontworpen door interieurarchitect Jan des Bouvrie en voorzien van designmeubelen, een groot huwelijksledikant en een bubbelbad. Een privé-butler bedient de gasten op hun wenken. Aan dat gerief hangt een prijskaartje van 350 tot 550 euro per nacht.

Reageer op dit artikel