nieuws

Food is Care Award voor beste voedingsdienst

Horeca

Tijdens het Nationaal Congres ‘Voeding is Zorg’ in de Reehorst in Ede wordt op 21 april voor het eerst de ‘Food is Care Award’ uitgereikt. Deze prijs is bestemd voor die instelling die met haar voedingsdienst de visie ‘Voeding is Zorg’ het best in de praktijk brengt.

De bronzen award is een initiatief van Hermes Uitgeverij BV in samenwerking met het Koksgilde. Alle Nederlandse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingscentra kunnen hun voedingsdienst nomineren. Aan de hand van alle aanmeldingen wordt een top tien samengesteld.

Inzendingen worden beoordeeld op zaken als voedingsbeleid, afstemming en samenwerking tussen zorg en voedingsdienst, creatief omgaan met het voedingsbudget, innovatie en cliëntgerichtheid.

Aanmelden kan tot en met 15 maart bij Hermes Uitgeverij.

De bronzen award is een initiatief van Hermes Uitgeverij BV in samenwerking met het Koksgilde. Alle Nederlandse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingscentra kunnen hun voedingsdienst nomineren. Aan de hand van alle aanmeldingen wordt een top tien samengesteld.

Inzendingen worden beoordeeld op zaken als voedingsbeleid, afstemming en samenwerking tussen zorg en voedingsdienst, creatief omgaan met het voedingsbudget, innovatie en cliëntgerichtheid.

Aanmelden kan tot en met 15 maart bij Hermes Uitgeverij.

Reageer op dit artikel