nieuws

Italiaans broodje

Horeca

Unipro introduceert het Focacciabroodje van Molco. De Focaccia, een typisch Italiaans brood dat normaal gesproken in plaatvorm wordt gebakken, is nu ook verkrijgbaar als broodje. Gebakken van authentiek Focacciadeeg waaraan Italiaanse kruiden zijn toegevoegd. Kruiden waarmee het broodje ook licht bestrooid is. Het Focacciabroodje is een mooi breed broodje dat zich makkelijk laat beleggen voor […]

Unipro introduceert het Focacciabroodje van Molco. De Focaccia, een typisch Italiaans brood dat normaal gesproken in plaatvorm wordt gebakken, is nu ook verkrijgbaar als broodje. Gebakken van authentiek Focacciadeeg waaraan Italiaanse kruiden zijn toegevoegd. Kruiden waarmee het broodje ook licht bestrooid is. Het Focacciabroodje is een mooi breed broodje dat zich makkelijk laat beleggen voor een lekkere lunch in het (eet)café en restaurant.

Het Focacciabroodje is al afgebakken en is na het ontdooien (30 minuten), klaar om te serveren. Er zitten 30 broodjes in een doos.

Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel. (0800) 022 6086 of www.uniprobakery.com.

Unipro introduceert het Focacciabroodje van Molco. De Focaccia, een typisch Italiaans brood dat normaal gesproken in plaatvorm wordt gebakken, is nu ook verkrijgbaar als broodje. Gebakken van authentiek Focacciadeeg waaraan Italiaanse kruiden zijn toegevoegd. Kruiden waarmee het broodje ook licht bestrooid is. Het Focacciabroodje is een mooi breed broodje dat zich makkelijk laat beleggen voor een lekkere lunch in het (eet)café en restaurant.

Het Focacciabroodje is al afgebakken en is na het ontdooien (30 minuten), klaar om te serveren. Er zitten 30 broodjes in een doos.

Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel. (0800) 022 6086 of www.uniprobakery.com.

Reageer op dit artikel