nieuws

Martinair partyservice catert Kasteel Oud-Wassenaar

Horeca

Martinair partyservice in Nieuw-Vennep is een exclusief samenwerkingsverband aangegaan met Kasteel Oud-Wassenaar. Het gerenoveerde kasteel is gelegen in Park Oud-Wassenaar en is gebouwd tussen 1876 en 1879.

Het kasteel onderscheidt zich niet alleen door zijn natuurlijke ligging met eigen parkeerplaatsen, ook door de stijlvolle bouw en de aparte sfeer van elke afzonderlijke zaal. De locatie is geschikt voor ontvangsten met zowel een zakelijk als een privé karakter. Zo vormt het kasteel het decor voor bijvoorbeeld een diner voor tweehonderd personen, een feest tot 450 personen of een receptie tot 1.200 personen.

Het kasteel onderscheidt zich niet alleen door zijn natuurlijke ligging met eigen parkeerplaatsen, ook door de stijlvolle bouw en de aparte sfeer van elke afzonderlijke zaal. De locatie is geschikt voor ontvangsten met zowel een zakelijk als een privé karakter. Zo vormt het kasteel het decor voor bijvoorbeeld een diner voor tweehonderd personen, een feest tot 450 personen of een receptie tot 1.200 personen.

Reageer op dit artikel