nieuws

Minder bezoekers op Horesca 2004 in Zuidlaren

Horeca

De Horesca 2004 in Zuidlaren heeft 15.118 bezoekers mogen ontvangen. Dat zijn er flink wat minder dan de ‘natte versie’ van vorig jaar en zo’n tweeduizend bezoekers minder dan de ‘droge Horesca’ van twee jaar geleden. Ondanks de terugloop van het bezoekersaantal toonde Geert Veldhuis zich een tevreden beursmanager, omdat er in de Prins Bernhardhoeve Zuidlaren goede zaken zijn gedaan. Al kondigde hij nog voor de laatste beursdag aan bepaalde zaken bij de volgende editie te gaan veranderen.

‘Volgend jaar gaan we ons meer richten op loungen en entertainment’. Veldhuis denkt na over een aparte hal met veel beeld en geluid. Ook zal het Wijnplein volgend jaar weer van de partij zijn, al behoeft de kille debutant een behoorlijke opknapbeurt. Veldhuis: ‘Dat klopt. Het moet allemaal wat knusser en intiemer. Maar we gaan er zeker mee door.’

Standhouders reserveerden dit jaar minder grote standplaatsen. Een gegeven waar Veldhuis een voordeel voor bezoeker en standhouder uit peurde. ‘De indeling is compacter. Dat betekent voor bezoekers dat ze minder hoeven te lopen en dat ze vaker de stands passeren. Het is niet aan de orde om de Prins Bernhard Hoeve te verlaten, nu we slechts een deel van het complex in Zuidlaren gebruiken.’

‘Volgend jaar gaan we ons meer richten op loungen en entertainment’. Veldhuis denkt na over een aparte hal met veel beeld en geluid. Ook zal het Wijnplein volgend jaar weer van de partij zijn, al behoeft de kille debutant een behoorlijke opknapbeurt. Veldhuis: ‘Dat klopt. Het moet allemaal wat knusser en intiemer. Maar we gaan er zeker mee door.’

Standhouders reserveerden dit jaar minder grote standplaatsen. Een gegeven waar Veldhuis een voordeel voor bezoeker en standhouder uit peurde. ‘De indeling is compacter. Dat betekent voor bezoekers dat ze minder hoeven te lopen en dat ze vaker de stands passeren. Het is niet aan de orde om de Prins Bernhard Hoeve te verlaten, nu we slechts een deel van het complex in Zuidlaren gebruiken.’

Reageer op dit artikel