nieuws

Ondernemers willen uitleg over veiligheidsvesten

Horeca

De nuchtere noordeling moest er even aan wennen, aan steek- en kogelwerende vesten op de Horesca. Maar na het overwinnen van de eerste aarzeling toonde menig horecaondernemers belangstelling voor dit product. ‘Ook de beursmanager fronste zijn wenkbrauwen bij het horen van mijn idee hier met vesten aanwezig te zijn.

Ondernemers willen uitleg over veiligheidsvesten

Dat stelt Menno Arents van Handelsonderneming Mikx, leveranciers van de vesten. ‘Maar vandaag de dag is het noodzakelijk om goed na te denken over de veiligheid in je horecabedrijf. Het gevaar komt steeds dichterbij. De noodzaak van veiligheid neemt snel toe. Deze vesten moet je dan ook zien als bedrijfsgereedschap voor een horecabedrijf.’

De interesse voor het debuterende product op de horecabeurs bleek behoorlijk. ‘Vooral voor de maatpakken. Die zijn niet of nauwelijks zichtbaar en hebben een optimaal draagcomfort en een goede bedekkingsfactor. Ik weet dat er in probleemwijken ondernemers zijn die continue zo’n vest dragen’, aldus Arents.

Dat stelt Menno Arents van Handelsonderneming Mikx, leveranciers van de vesten. ‘Maar vandaag de dag is het noodzakelijk om goed na te denken over de veiligheid in je horecabedrijf. Het gevaar komt steeds dichterbij. De noodzaak van veiligheid neemt snel toe. Deze vesten moet je dan ook zien als bedrijfsgereedschap voor een horecabedrijf.’

De interesse voor het debuterende product op de horecabeurs bleek behoorlijk. ‘Vooral voor de maatpakken. Die zijn niet of nauwelijks zichtbaar en hebben een optimaal draagcomfort en een goede bedekkingsfactor. Ik weet dat er in probleemwijken ondernemers zijn die continue zo’n vest dragen’, aldus Arents.

Reageer op dit artikel