nieuws

Op visite bij IJssalon Clevers in Grubbenvorst

Horeca

Meesterijsbereider Theo Clevers gunt collega’s een kijkje in zijn keuken. Op de vakbeurs IJsvak te Vianen nodigde hij, in samenwerking met Irinox, de aanwezigen uit voor een workshop IJspatisserie. Doel van de workshop is collega-ijsbereiders succesvolle ideeën aan de hand te doen. Tevens zal hij ‘de visite’ enkele technieken demonstreren waarmee de omzet verhoogd kan worden.

Het programma van de workshop bestaat uit de volgende onderdelen: ijsgebak, ijstaarten, vorm taarten, literijs bakken en bruidstaarten. De workshop vindt plaats op 9 maart in IJssalon Clevers in Grubbenvorst. Deelnemers kunnen zich opgeven door een fax te sturen naar 0413- 24 90 98 of een mailtje te verzenden naar info@irinox.nl.

Dat er wat te leren valt bij IJssalon Clevers mag duidelijk zijn. Medewerker Tom Vaessen uit Arcen behaalde dit jaar de eerste plaats bij de vakwedstrijd ‘De Gouden IJscoupe’. IJssalon Clevers werd daardoor tweede in het totaal klassement van de vakwedstrijden ‘De Gouden IJscoupe’ en ‘De Gouden IJsspatel’. Clevers mag zich op een haar na net geen ‘ IJssalon van het Jaar 2004’ noemen. Ook Sandra Paulus van IJssalon Clevers uit Grubbenvorst behaalde een mooie plek in het klassement om de Gouden IJscoupe. Zij werd dertiende.

Het programma van de workshop bestaat uit de volgende onderdelen: ijsgebak, ijstaarten, vorm taarten, literijs bakken en bruidstaarten. De workshop vindt plaats op 9 maart in IJssalon Clevers in Grubbenvorst. Deelnemers kunnen zich opgeven door een fax te sturen naar 0413- 24 90 98 of een mailtje te verzenden naar info@irinox.nl.

Dat er wat te leren valt bij IJssalon Clevers mag duidelijk zijn. Medewerker Tom Vaessen uit Arcen behaalde dit jaar de eerste plaats bij de vakwedstrijd ‘De Gouden IJscoupe’. IJssalon Clevers werd daardoor tweede in het totaal klassement van de vakwedstrijden ‘De Gouden IJscoupe’ en ‘De Gouden IJsspatel’. Clevers mag zich op een haar na net geen ‘ IJssalon van het Jaar 2004’ noemen. Ook Sandra Paulus van IJssalon Clevers uit Grubbenvorst behaalde een mooie plek in het klassement om de Gouden IJscoupe. Zij werd dertiende.

Reageer op dit artikel