nieuws

Pand Kurhaus verkocht aan consortium investeerders

Horeca

ING Real Estate heeft het Scheveningse Kurhaus voor een onbekend bedrag verkocht aan een consortium van investeerders, dat bevestigt ING Real Estate. De exploitatie van het hotel blijft, net als de afgelopen 25 jaar, in handen van de Steigenberger groep.

Dat meldt de nieuwsbrief van Quote. Volgens geruchten in de vastgoedwereld maakt de Amsterdamse vastgoedondernemer Willem Endstra deel uit van dat consortium. ING ontkent het hotel aan Endstra te hebben overgedaan. De verkoop betreft alleen het monumentale pand.

Volgens een woordvoerder van ING past het Kurhaus niet in het vastgoedportfolio. ‘Wij doen geen leisure’, aldus een zegsman van ING Real Estate.

Dat meldt de nieuwsbrief van Quote. Volgens geruchten in de vastgoedwereld maakt de Amsterdamse vastgoedondernemer Willem Endstra deel uit van dat consortium. ING ontkent het hotel aan Endstra te hebben overgedaan. De verkoop betreft alleen het monumentale pand.

Volgens een woordvoerder van ING past het Kurhaus niet in het vastgoedportfolio. ‘Wij doen geen leisure’, aldus een zegsman van ING Real Estate.

Reageer op dit artikel