nieuws

PCM-publieksprijs voor Wieckse Brut

Horeca

De lezers van de dagbladen van PCM hebben een advertentie van Wieckse Brut gekozen als favoriete advertentie. De advertentie van het biermerk was ‘de meest creatieve’ en haakte als beste op het thema in, vond het publiek.

Ter stimulering van de creativiteit van de adverteerders heeft PCM een publieksprijs in het leven geroepen voor de beste advertentie in de themabijlage ‘Prettige Feestdagen’ van 16 december. In dat kader bracht Wieckse Brut in de winnende advertentie een toost uit op een sprankelend 2004.

Ter stimulering van de creativiteit van de adverteerders heeft PCM een publieksprijs in het leven geroepen voor de beste advertentie in de themabijlage ‘Prettige Feestdagen’ van 16 december. In dat kader bracht Wieckse Brut in de winnende advertentie een toost uit op een sprankelend 2004.

Reageer op dit artikel