nieuws

Politie doet inval in Groningse cafés

Horeca

De politie van Groningen heeft vrijdagavond invallen gedaan in twee cafés in de wijk Beijum. Bij de invallen werden alle bezoekers van de kroegen gefouilleerd. Eén gast is aangehouden vanwege wapenbezit.

Al enige tijd is het onrustig in Beijum. De beroering uitte zich in verscheidene schietpartijen de laatste weken. Dat was voor de politie reden een inval te doen in horecazaken, gelegen in de probleemwijk. Na de invallen gingen de deuren van de cafés weer open.

Al enige tijd is het onrustig in Beijum. De beroering uitte zich in verscheidene schietpartijen de laatste weken. Dat was voor de politie reden een inval te doen in horecazaken, gelegen in de probleemwijk. Na de invallen gingen de deuren van de cafés weer open.

Reageer op dit artikel