nieuws

Restaurants topvoetballers bestookt met vuurbommen

Horeca

In Italië zijn vuurbommen gegooid naar restaurants van de profvoetballers Chritian Vieri en Fabio Cannavaro, spelers van de topclub Inter Milaan. De aanslagen vonden kort na elkaar plaats, enkele dagen na de rivalenstrijd tussen de stadgenoten Inter Milaan en AC Milan.

Bij het getroffen restaurant van Vieri, restaurant Baci & Abbracci, trof de politie een boodschap aan van de vermoedelijke dader. Daarin stond te lezen dat ‘het geduld over is en dat Vieri Inter Milaan niet waard is’. De schuldige van de aanslag wordt gezocht onder de aanhang van Vieri’s werkgever, zo liet de politie van Milaan weten.

International Vieri runt Baci & Abbracci samen met Cristian Brocchi, speler van AC Milan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor bij de getroffen restaurants van Vieri en Cannavaro.

Reageer op dit artikel