nieuws

Sodexho in keuken van Stichting Disgenoten

Horeca

Stichting Disgenoten en Sodexho Health & Care Services hebben een overeenkomst gesloten voor onbepaalde tijd. Vanaf 1 maart is Nederlands grootste cateraar verantwoordelijk voor het integraal management van een nieuw gebouwde ontkoppelde keuken in Apeldoorn. De aanvangscapaciteit van de keuken is 1500 maaltijden.

Sodexho Health & Care Services is reeds zeven jaar als partner betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van de keuken, die is berekend op 2000 geportioneerde maaltijden. Daarmee denkt de cateraar uiteindelijk uit te komen op een capaciteit van 3000 maaltijden in een mix met bulkverstrekking.

De Stichting Disgenoten is het samenwerkingsverband van Zorggroep Apeldoorn (locaties Casa Bonita en Mandela), Stichting De Goede Zorg (locaties De Veenkamp, De Matenhof en Avondzon), Stichting Woon- en Zorgcentra gemeente Voorst (locaties De Benring, Het Grotenhuis en St. Martinushof) en Spatie, centrum voor geestelijke gezondheidszorg.

Sodexho Health & Care Services is reeds zeven jaar als partner betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van de keuken, die is berekend op 2000 geportioneerde maaltijden. Daarmee denkt de cateraar uiteindelijk uit te komen op een capaciteit van 3000 maaltijden in een mix met bulkverstrekking.

De Stichting Disgenoten is het samenwerkingsverband van Zorggroep Apeldoorn (locaties Casa Bonita en Mandela), Stichting De Goede Zorg (locaties De Veenkamp, De Matenhof en Avondzon), Stichting Woon- en Zorgcentra gemeente Voorst (locaties De Benring, Het Grotenhuis en St. Martinushof) en Spatie, centrum voor geestelijke gezondheidszorg.

Reageer op dit artikel