nieuws

Sterke poetsdoeken

Horeca

Bunzl heeft vanaf januari 2004 de vernieuwde Wypall L poetsdoeken van Kimberly-Clark in het assortiment opgenomen. . Deze poetsdoeken zijn gemaakt van Airflex sterk absorberend materiaal. Dit materiaal neemt tijdens het schoonmaken snel vocht op en houdt het vast zonder te scheuren of uit elkaar te vallen. ‘Meer absorptie, meer volume, meer sterkte en meer […]

Bunzl heeft vanaf januari 2004 de vernieuwde Wypall L poetsdoeken van Kimberly-Clark in het assortiment opgenomen. . Deze poetsdoeken zijn gemaakt van Airflex sterk absorberend materiaal. Dit materiaal neemt tijdens het schoonmaken snel vocht op en houdt het vast zonder te scheuren of uit elkaar te vallen. ‘Meer absorptie, meer volume, meer sterkte en meer waar voor uw geld: dat zijn de nieuwe Wypallâ L poetsdoeken’, aldus de leverancier.

Omdat het materiaal exact voldoet aan de gebruiksbehoeften van de gebruiker, heeft Kimberly-Clark het totale assortiment Wypall L poetsdoeken voorzien van Airflex sterk absorberend materiaal.

Informatie: Bunzl Outsourcing Services, Almere, tel. (036) 547 86 66, www.bunzl.nl.

Bunzl heeft vanaf januari 2004 de vernieuwde Wypall L poetsdoeken van Kimberly-Clark in het assortiment opgenomen. . Deze poetsdoeken zijn gemaakt van Airflex sterk absorberend materiaal. Dit materiaal neemt tijdens het schoonmaken snel vocht op en houdt het vast zonder te scheuren of uit elkaar te vallen. ‘Meer absorptie, meer volume, meer sterkte en meer waar voor uw geld: dat zijn de nieuwe Wypallâ L poetsdoeken’, aldus de leverancier.

Omdat het materiaal exact voldoet aan de gebruiksbehoeften van de gebruiker, heeft Kimberly-Clark het totale assortiment Wypall L poetsdoeken voorzien van Airflex sterk absorberend materiaal.

Informatie: Bunzl Outsourcing Services, Almere, tel. (036) 547 86 66, www.bunzl.nl.

Reageer op dit artikel