nieuws

Te goede kok ontslagen

Horeca

Kok Richard Norberg uit Noorwegen is ontslagen omdat hij te lekker kookt, meld Nu.nl.

Honderden mensen stonden dagelijks in de rij bij de cafetaria in Örnsköldsvik om de lekkernijen van de Zweedse kok te proeven. De manager van het fastfoodbedrijf verklaarde dat het aantal gasten met meer dan honderd procent is gestegen. Het gebrek aan ruimte voor al die gasten, deed de manager besluiten om het contract met Norberg niet te verlengen.

Honderden mensen stonden dagelijks in de rij bij de cafetaria in Örnsköldsvik om de lekkernijen van de Zweedse kok te proeven. De manager van het fastfoodbedrijf verklaarde dat het aantal gasten met meer dan honderd procent is gestegen. Het gebrek aan ruimte voor al die gasten, deed de manager besluiten om het contract met Norberg niet te verlengen.

Reageer op dit artikel