nieuws

Twist om inhoud koffiezetapparaat in Amerikaans hotel

Horeca

Een bezoeker van een hotel in de Verenigde Staten is in conflict geraakt met het Holiday Inn hotel in Missoula-Parkside (Montana) om de inhoud van een koffiezetapparaat. Joan Kubricky verbleef in september 2003 in het hotel en vond er indertijd meer dan drieduizend dollar in een koffiezetapparaat op haar hotelkamer. Ze gaf de vondst aan de hotelmanager om zo de bankbiljetten bij de rechtmatige eigenaar te laten bezorgen. Die werd nooit gevonden en dus eist Kubricky nu $ 3.122,- van het hotel.

Volgens Kubricky maakte ze met de hotelmanager een afspraak dat ze het geld zou terugkrijgen wanneer het niet binnen negentig dagen door de eigenaar zou worden afgehaald. Na de verstrijken van de periode belde ze het hotel.

Hotelmanager John Bernthal vertelde haar dat ze kon fluiten naar het gevonden geld. ‘We hebben contact gehad met ons hoofdkantoor en daar werd verteld dat we geld, gevonden in ons gebouw, mogen houden’, aldus de hotelmanager. Het gevonden geld is vermoedelijk achtergelaten door een handelaar in verdovende middelen.

Volgens Kubricky maakte ze met de hotelmanager een afspraak dat ze het geld zou terugkrijgen wanneer het niet binnen negentig dagen door de eigenaar zou worden afgehaald. Na de verstrijken van de periode belde ze het hotel.

Hotelmanager John Bernthal vertelde haar dat ze kon fluiten naar het gevonden geld. ‘We hebben contact gehad met ons hoofdkantoor en daar werd verteld dat we geld, gevonden in ons gebouw, mogen houden’, aldus de hotelmanager. Het gevonden geld is vermoedelijk achtergelaten door een handelaar in verdovende middelen.

Reageer op dit artikel