nieuws

Wok and Roll in Noord-Nederland

Horeca

Tijdens de introductie van de nieuwe, mobiele wokunit op de Horecava begin januari verkocht Ivas er direct zeven. Maar hoe staat het met de wokaspiraties van horecaondernemers in Groningen, Friesland en Drenthe? Prima, meldt de leverancier op de derde beursdag van de Horesca. Kortom, Wok and Roll in Noord-Nederland.

Wok and Roll in Noord-Nederland

‘Er is veel belangstelling voor dit stukje fun’, stelt Jaap Slijkerman van Ivas Nederland uit Eindhoven. ‘Vooral veel cateraars tonen belangstelling voor onze wokapparatuur. Mede vanwege de mobiliteit van de unit. En daarmee neemt de interesse uit het hogere segment toe. Vergeet niet dat zo’n woksysteem inkooptechnisch interessant is vanwege het gebruik van goedkopere vleessoorten en groentes.’

Wat Slijkerman in Zuidlaren opviel was de herboren belangstelling voor barbecueapparatuur. ‘Barbecue verbroedert. Lekker met zijn allen vlees bereiden op een barbecue is een sociaal gebeuren. Wij merken dat de barbecue een blijvertje is, zoals in de horeca als in de cateringbranche.’

‘Er is veel belangstelling voor dit stukje fun’, stelt Jaap Slijkerman van Ivas Nederland uit Eindhoven. ‘Vooral veel cateraars tonen belangstelling voor onze wokapparatuur. Mede vanwege de mobiliteit van de unit. En daarmee neemt de interesse uit het hogere segment toe. Vergeet niet dat zo’n woksysteem inkooptechnisch interessant is vanwege het gebruik van goedkopere vleessoorten en groentes.’

Wat Slijkerman in Zuidlaren opviel was de herboren belangstelling voor barbecueapparatuur. ‘Barbecue verbroedert. Lekker met zijn allen vlees bereiden op een barbecue is een sociaal gebeuren. Wij merken dat de barbecue een blijvertje is, zoals in de horeca als in de cateringbranche.’

Reageer op dit artikel