nieuws

Early dinner arrangement

Horeca

Deze maand introduceert 50Plus Membership Club op brede schaal een nieuwe groepskaart, de 50Plus card. Deze card biedt 50Plussers de gelegenheid in aanmerking te komen voor extra kortingen of speciale arrangementen bij een brede selectie uit het bedrijfsleven, waaronder restaurants, de entertainmentbranche, hotels, sauna’s en schoonheidsinstituten. Voor de restaurants zal de leverancier op landelijke schaal […]

Deze maand introduceert 50Plus Membership Club op brede schaal een nieuwe groepskaart, de 50Plus card. Deze card biedt 50Plussers de gelegenheid in aanmerking te komen voor extra kortingen of speciale arrangementen bij een brede selectie uit het bedrijfsleven, waaronder restaurants, de entertainmentbranche, hotels, sauna’s en schoonheidsinstituten. Voor de restaurants zal de leverancier op landelijke schaal het 50Plus Early Dinner arrangement promoten.

Hierbij kan de cardhouder en genodigden, in de daluren van bijvoorbeeld 17.00 tot 19.00 uur, bij de aangesloten restaurants terecht voor een early dinner arrangement tegen aantrekkelijke kortingen.

Informatie: 50Plus Membership Club, Amsterdam, afd. Restaurant Promotion team tel. (020) 676 67 39 of www.50pluscard.nl.

Reageer op dit artikel