nieuws

Flink gevulde schepsalades

Horeca

Vanaf april zijn alle varianten van de schepsalades van Bieze Foodservice nog beter gevuld. De vissalades bevatten nu 40 tot 60 procent vis. ‘In de nieuwste generatie schepsalades kan niet meer vulling, omdat het dan geen schapsalade meer zou zijn. De salades zijn samengesteld uit de beste ingrediënten en met de grootste zorg geproduceerd. Dat […]

Vanaf april zijn alle varianten van de schepsalades van Bieze Foodservice nog beter gevuld. De vissalades bevatten nu 40 tot 60 procent vis. ‘In de nieuwste generatie schepsalades kan niet meer vulling, omdat het dan geen schapsalade meer zou zijn. De salades zijn samengesteld uit de beste ingrediënten en met de grootste zorg geproduceerd. Dat betekent meer smaak, een steviger belegbaarheid en een mooiere presentatie’, aldus de fabrikant.

. Nieuw in het assortiment zijn de Bretonse kipsalade en viscocktail. De kipsalade is gevuld met grote stukken kip, prei, paprika en appel volgens typische Bretonse smaak. Viscocktail bevat 40 procent vis, gevuld met krab, surimi, zalm, garnaal en ei.

Informatie: Bieze Foodservice, Nijkerk, tel. (033) 247 71 00.

Reageer op dit artikel