nieuws

Groothandel Hanos opent tiende filiaal

Horeca

Groothandel Hanos opent op woensdag 24 maart haar tiende vestiging in Heerenveen. Het verkoopoppervlak telt 15000 vierkante meter, waarvan twintig procent is ingeruimd voor het versassortiment.

De opening gaat niet zonder slag of stoot voorbij. Van 10.00 tot 20.00 uur is het groot feest. Zo verricht de selectie van voetbalclub Heerenveen onder het toeziend oog van trainer Foppe de Haan de aftrap van de nieuwe vestiging. Verder zijn er optredens van de zangeres Anneke Douma, het duo Rattle & Frost en de zingende caféhouder Thierry Kamminga uit Sneek, die vorig jaar de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland verwierf.

Ook vindt de uitreiking van de Hanos-globe plaats. Deze award is sinds 1995 bestemd voor een horecaondernemer die opvalt door zijn of haar concept of product. Dit alles krijgt omlijsting met een keur aan kookdemonstraties en proeverijen. Hanos Heerenveen is gevestigd aan Houtdraaier 2, nabij de A7.

Reageer op dit artikel