nieuws

IJs met chocoladetruffel

Horeca

Iedere week worden er vele nieuwe producten op de markt geïntroduceerd. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer in deze chaos van productinformatie. De oplossing is simpel: Kijk regelmatig naar het productnieuws op het productplein. Wilt u zelf een productintro opgeven? Neem dan contact op met Jolanda Reessink.

Voor Magnum komt er in 2004 een premium segment, de Magnum Intense. Deze nieuwste sensatie van Magnum is verkrijgbaar in een cup en een stick. In de cup zit onder een heerlijke laag Magnum chocolade met chocoladekrullen vanilleroomijs verborgen. Met de ultieme verrassing in het hart; een luxe bereide chocoladetruffel. Een droom van een ijsje, waar klanten in de cafetaria lepeltje na lepeltje van zullen genieten.

De Magnum Intense stick is vanille roomijs op een stokje met een kern van chocoladetruffel, omhuld met de bekende laag melkchocolade. Ola zal de Magnum flink ondersteunen op televisie.

Informatie: IgloMora, ’s-Hertogenbosch, afd. klantenservice van, 073- 683 51 51, e-mail adres: klantenservice.iglo-mora@unilever.com, of www.iglomora.nl / www.OLA.nl

Reageer op dit artikel