nieuws

Tien nieuwe soepvariaties

Horeca

Honig Professional introduceert deze maand tien Premium soepen van topkwaliteit voor de horecamarkt. De Premium soep is kokend aan te maken, waardoor de kok altijd een glad resultaat krijgt. Met de inhoud van een pak (ongeveer 1000 gram) is tien liter soep te maken. Het assortiment bestaat uit de varianten; Franse mosterd crèmesoep, Toscaanse tomatensoep, […]

Honig Professional introduceert deze maand tien Premium soepen van topkwaliteit voor de horecamarkt. De Premium soep is kokend aan te maken, waardoor de kok altijd een glad resultaat krijgt. Met de inhoud van een pak (ongeveer 1000 gram) is tien liter soep te maken. Het assortiment bestaat uit de varianten; Franse mosterd crèmesoep, Toscaanse tomatensoep, broccoli-bloemkool crèmesoep, bospaddestoelen crèmesoep, asperge crèmesoep, Hongaarse goulashsoep, Engelse ossenstaartsoep, tomaten crèmesoep en witte crèmesoep.

De Premium soep is verkrijgbaar per pak of per zes in een doos. De leverancier meldt verder dat de Premium soepen op Ivomar 2003 als beste zijn getest.

Informatie: Heinz Foodservice, Geldermalsen, tel. klantenservice (0800) 366 36 275.

Reageer op dit artikel