nieuws

Vier liefdes ijsjes

Horeca

In navolging op Magnum 7 Sins komt Ola met een nieuwe gelimiteerde editie; Cornetto Love Potions, liefdes brouwsels van Cornetto. Centraal in deze introducties staat het spel van versieren en scoren. Deze ijsjes worden in een beperkte oplage uitgegeven. Er zal steeds een variant in beperkte mate verkrijgbaar zijn. De verschillende Cornetto-ijsjes zijn genummerd van […]

In navolging op Magnum 7 Sins komt Ola met een nieuwe gelimiteerde editie; Cornetto Love Potions, liefdes brouwsels van Cornetto. Centraal in deze introducties staat het spel van versieren en scoren. Deze ijsjes worden in een beperkte oplage uitgegeven. Er zal steeds een variant in beperkte mate verkrijgbaar zijn. De verschillende Cornetto-ijsjes zijn genummerd van 1 tot en met 4.

Potion 1 is gemaakt van kaneel/tiramisù-ijs met paprikapoederballetjes en is vanaf week zeven verkrijgbaar bij de grossier. Potion 2 is met vanille/hazelnootijs en chocoladehartjes en is vanaf week 17 verkrijgbaar. Potion 3 is de vanille/chocolade variant met sinaasappel/rumversiering, verkrijgbaar vanaf week 24. Vanaf week 31 ligt Potion 4 bij de grossier. Dit ijsje is met pistache/gianduja-ijs (een mix van hazelnoot en chocolade) en chocoladesnippers.

Informatie: IgloMora, ’s-Hertogenbosch, afd. klantenservice van, 073- 683 51 51, e-mail adres: klantenservice.iglo-mora@unilever.com, of www.iglomora.nl / www.OLA.nl

Reageer op dit artikel