nieuws

Look-a-likes oproep Laurel en Hardy 1 april grap

Horeca

Bijna tweehonderd dubbelgangers van het komische duo Laurel en Hardy zijn donderdag in een 1-aprilgrap getuind. Een filmmaatschappij had een oproep gedaan aan look-a-likes voor een Nederlandse Laurel en Hardy-productie. In comedycafé Boom Chicago in Amsterdam zouden de kandidaten hun lachwekkende kunsten aan een jury mogen presenteren. De grap was bedoeld om extra aandacht te vestigen op een recent uitgebrachte Laurel & Hardy dvd-serie.

Als pleister op de wonde ontvingen alle filmsterren in de dop de dvd ‘Talkies’ gratis. Ook in Brussel vond een nep-casting plaats. Daar trapten ruim driehonderd potentiële stomme-filmacteurs in de grap. In beide landen was een fictief castingbureau opgericht (104casting), dat de audities zogenaamdorganiseerde.

Reageer op dit artikel