nieuws

Zonnige soepen

Horeca

Vanaf maart zijn er twee nieuwe varianten van Knorr Supérieur Soepen verkrijgbaar, heldere Griekse lamssoep en Portugese tomaat-piri-piri soep. . De inspiratie van deze soepvarianten zijn de Olympische Spelen en het EK in Portugal deze zomer. De heldere Griekse lamssoep is een lichte soep die uitermate geschikt is voor mooie zomerse dagen. Ze heeft een […]

Zonnige soepen

Vanaf maart zijn er twee nieuwe varianten van Knorr Supérieur Soepen verkrijgbaar, heldere Griekse lamssoep en Portugese tomaat-piri-piri soep. . De inspiratie van deze soepvarianten zijn de Olympische Spelen en het EK in Portugal deze zomer. De heldere Griekse lamssoep is een lichte soep die uitermate geschikt is voor mooie zomerse dagen. Ze heeft een zachte lamssmaak met Griekse kruiding en fijne stukjes lente-ui. De Portugese tomaat-piri-piri-soep is een variatie op de populaire tomatensoep. Deze soep heeft een mooie semi-heldere structuur met rode pepertjes, waardoor de soep een extra pittige smaak krijgt.

Deze nieuwe soepvariaties zijn net als alle Knorr Supérieur soepen verpakt in de handige, milieuvriendelijke, herbruikbare verpakking.

Informatie: UBF Foodsolutions, Rotterdam, tel. (010) 439 43 08 of www.ubffoodsolutions.nl.

Reageer op dit artikel