nieuws

zes amsterdamse clubs genomineerd voor nachttempel award

Horeca

Zes Amsterdamse clubs zijn genomineerd voor de prijs voor de beste club van Nederland van het tijdschrift Nieuwe Revu. Ook twee clubs in Den Haag en twee in Rotterdam maken kans op de titel Nieuwe Revu’s Nachttempel 2005. Het weekblad maakt op 5 april de winnaar bekend op radiozender 3FM.

Het gaat om Bitterzoet, Club 11, Hotel Arena, Jimmy Woo, Panama en Paradiso (Amsterdam), Club Silly en ’t Paard van Troje (Den Haag), Now & Wow en Off Corso (Rotterdam). De clubs zijn genomineerd door ,,honderdvijftig kenners van de uitgaansscene”. Opvallend genoeg staat de winnaar van vorig jaar, de Rotterdamse club Las Palmas, niet op de lijst van genomineerden. Clubs die de toptien net niet haalden, zijn De Rechter (Eindhoven), Winkel van Sinkel (Utrecht) en The Matrix (Nijmegen). Op de lijst van zeventig clubs, waaruit de kenners konden kiezen, stonden uitgaansgelegenheden in heel Nederland. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door het uitgaanspubliek dat tot en met 31 maart kan stemmen via de websitenachttempel.nl. De winnende club krijgt naast de Nachttempel Award een bedrag van 15.000 euro om een Nachttempelfeest te organiseren

Reageer op dit artikel