nieuws

Amrâth naar Best Western

Horeca

Het nieuw gebouwde stadshotel Amrâth Hotel Alkmaar heeft zich aangesloten bij Best Western. Het viersterrenhotel van ondernemer Van Eijl opende afgelopen week haar deuren in het historische centrum van de Noord-Hollandse stad.

Eigenaar Van Eijl verwacht veel van de samenwerking. ‘Doordat Best Western de grootste hotelketen in de wereld is, verwachten we net als met onze andere hotels die zijn aangesloten zeker mee te kunnen profiteren van hun exposure wereldwijd.’

Best Western-directeur Willem Hein is erg te spreken over zijn nieuwe aanwinst. ‘Er is in de regio nu een goede balans voor de zakelijke en toeristische gast. Het hotel geeft zeker ook extra cachet aan de mooie stad Alkmaar.’

Communicatiemanager Marjorie van Campen laat weten dat Best Western meer hotel aan zich wil binden. ‘We groeien niet om te groeien. Maar we hebben nog zeker wensen in de regio Zwolle en Den Haag.’

Reageer op dit artikel