nieuws

Chris Luken slaat toe

Horeca

Hotelbekendheid Chris Luken heeft zijn imperium uitgebreid. De directeur van de Fletcher Hotelgroup heeft hotel De Mallejan in Vierhouten overgenomen. Het hotel en conferentieoord opereert nu onder de naam Fletcher Hotelgroup.

Hoeveel Luken voor De Mallejan heeft betaald, is niet bekend. De Mallejan is één van de bekende hotelbedrijven van de Veluwe. Het viersterrenhotel bood in het verleden onderdak aan onder meer prins Bernhard, koning Juliana en hun kinderen. Het bedrijf wisselde de afgelopen jaren regelmatig van eigenaar.

De Fletcher Hotelgroup bestaat inmiddels uit elf hotels, verdeeld over het hele land. Verder heeft het hotelbedrijf twee zaken in België, net over de grens bij Breda. Bekende hotels uit de Fletcher Hotelgroup zijn onder andere Hotel Duinoord in Wassenaar en het Zuiderduin Beachhotel gelegen tussen de Zeeuwse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle.

Reageer op dit artikel