nieuws

formule-1 pakketten voor grand prix in istanbul

Horeca

Corendon vliegvakanties, Turkije specialist, biedt exclusieve pakketten aan voor de Grand Prix die op 21 augustus in Istanbul wordt gereden.

Dit is de eerste keer dat het Formule-1 circus in Turkije neerstrijk.Het circuit van Istanbul – waar op 21 augustus de eerste Grand Prix van Turkije wordt gereden – is gloednieuw en ontworpen door de Duitse architect Herman Tilke. Voor de liefhebbers, hij ontwierp tevens de circuits van Maleisië, Bahrein en Sepang. De totale lengte van het circuit is 5.378 meter, de rijrichting is tegen de klok in, het circuit heeft dertien bochten en hoogteverschillen.

Corendon biedt verschillende Formule-1 pakketten aan vanaf 449 euro p.p. Dit is inclusief vlucht, verblijf in Istanbul van donderdag 18 tot zondag 21 augustus en de transfers van en naar het circuitpark. Er wordt overnacht in een hotel in het centrum van de stad. Kaarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende rangen ‘bronz’, ‘gold’ of ‘supergold’. Deze zijn geldig op 19, 20 en 21 augustus, zodat ook van de try-outs genoten kan worden.

“Er gaat een langgekoesterde wens van heel Turkije in vervulling met deze eerste Formule-1 Grand Prix in Istanbul! Als we de kenners mogen geloven wordt het een uitdagende race en dat willen we de Nederlandse liefhebbers natuurlijk niet onthouden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wie Alonso, Coulthard en Schumacher in actie wil zien moet er snel bij zijn!” aldus Atilay Uslu, Directeur van Corendon Vliegvakanties.Zie voor meer informatie en tarieven corendon.nl

Reageer op dit artikel