nieuws

Internationale hotelprijs voor Nederlandse gm

Horeca

Het Omni Saigon Hotel in Vietman van de Nederlandse general manager en Misset Horeca-columnist Henk Meyknecht is door lezers van het invloedrijke zakenblad Vietnam Economic Times uitgeroepen tot het hotel met de beste service. Het vijfsterrenhotel kreeg daarvoor de ‘Best Hotel Service Award’.

Gm Meyknecht laat in een eerste reactie verheugd te zijn met de prijs. ‘Deze prijs is het resultaat van constante focus op kwaliteit en service. We zijn trots om de award te ontvangen. Vooral omdat de prijs mede is gegeven voor de kwaliteit van onze Qi Spa in het Omni Hotel.’

De Qi Saigon Spa van het Omni Hotel kreeg een twee awards, in de categorie The Outstanding Luxury Spa in Ho Chi Minh city en Best Spa Service in Vietnam. Het Omni Saigon Hotel opende in 1994 haar deuren en was één van de eerste vijfsterrenhotels in Vietnam.

Reageer op dit artikel