nieuws

maison van den boer neemt afscheid van park plaza

Horeca

Na bijna 20 jaar feesten, recepties en ontvangsten te hebben verzorgd in Park Plaza, de voormalige schuilkerk aan het Rokin in Amsterdam, neemt Maison van den Boer op 1 maart afscheid van deze locatie.

“De huidige ontwikkelingen in de markt en de verkeerssituatie op het Rokin bieden onvoldoende perspectief voor de activiteiten”, aldus Maison van den Boer. “Daarom is een duurzame bijdrage aan de commerciële en conservatoire doelstellingen van de eigenaar van deze voormalige kerk niet haalbaar.”

Maison van den Boer beschikt over een aantal historische locaties in en rond het centrum van Amsterdam om haar relaties een gepast alternatief te bieden. De begeleiding in het vinden van een gepaste locatie en de organisatie van evenementen zal nu plaatsvinden vanuit het nieuwe regiokantoor in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA).

Reageer op dit artikel