nieuws

Suikersticks met safari print

Horeca

De nieuwe serie wild life suikersticks van Van Oordt PortionPack is verkrijgbaar in drie soorten safari prints. Volgens de producent maken de avontuurlijke suikersticks klanten die een kopje koffie of thee bestellen ‘wild’ enthousiast. De wild life sticks zijn verkrijgbaar in handige dispenserdozen waarin 600 suikersticks. Informatie: Van Oordt PortionPack, tel. (0186) 63 06 08 […]

De nieuwe serie wild life suikersticks van Van Oordt PortionPack is verkrijgbaar in drie soorten safari prints. Volgens de producent maken de avontuurlijke suikersticks klanten die een kopje koffie of thee bestellen ‘wild’ enthousiast.

De wild life sticks zijn verkrijgbaar in handige dispenserdozen waarin 600 suikersticks.
Informatie: Van Oordt PortionPack, tel. (0186) 63 06 08 of info@oordt.com.

Reageer op dit artikel